Un cinquè premi de la rifa de Nadal porta alegria al cor de Sant Andreu

Els veïns s'apropen a l'establiment per saber si tenen el número afortunat: "Estava al supermercat i he vingut cap aquí"

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Juan Carlos Cives, propietari de l'administració de loteria número 216, a Sant Andreu del Palomar, Barcelona, amb el seu germà petit, després de saber que ha venut sèries del 70316, un cinquè premi de la rifa de Nadal. ACN

Josefa ha arribat a l’administració de loteria 216 de Barcelona expectant i empenyent el carro de la compra. “Estava al supermercat i quan estava pagant a la caixa he escoltat que havia tocat aquí i que acabava amb 16. El marit porta els números al mòbil i hem vist que el nostre acabava així”, ha explicat just en confirmar que era una de les afortunades per un dels cinquens premis de la rifa de Nadal. El 70316 ha portat alegria al barri de Sant Andreu del Palomar i ha convertit el carrer de Joan Torras, on es troba l’establiment, en un anar i venir de veïns que volien compartir la notícia o comprovar la seva sort a la loteria. “És un barri molt familiar. Ens coneixem tots”, ha afirmat el propietari, Juan Carlos Cives.

“Estic molt content, no tinc paraules”, ha expressat Cives davant dels periodistes, després de saber que havia venut 106 sèries d’un cinquè premi de la rifa de Nadal. Al llarg del matí d’aquest dimecres, desenes de veïns s’han aglutinat a les portes d’aquesta administració de loteria per compartir la bona notícia o comprovar si tenien el número 70316. Cives, acompanyat pel seu germà petit, ha explicat que fa tres anys es va fer càrrec d’aquest establiment i que és el primer premi important que reparteixen.

Uns dels primers en arribar han estat Ariadna i Enric, que havien comprat un dècim. “Estàvem al sofà en pijama veient el sorteig i quan ha sortit el número, ell ha dit que era el nostre. Jo no m’ho podia creure. Ens hem emocionat molt, perquè mai ens ha tocat res”, ha assenyalat Ariadna. S’hi ha afegit la mare, Maria, per compartir aquests moments d’alegria de la jove parella, que ha explicat que estalviarà els diners per a l’entrada d’un pis. La família ha explicat que el premi fa molta il·lusió en unes festes de Nadal sumides en la sisena onada de la pandèmia de la covid-19.

Una altra de les veïnes que ha arribat poc després ha estat Josefa i ha estat allà, entre periodistes i amb l’ampolla de cava ja destapada, quan ha sabut que també tenia un dels dècims premiats. Josefa ha explicat que cada any compra dos números, un en aquest establiment i l’altre a la xarcuteria, i que encara no sap a què destinarà els diners, però augura que el Pare Noel dels néts serà molt especial.