Les obres de la Sagrada Família estaran aturades “fins aconseguir un nombre de visitants estable en el temps”

La junta del temple fa un ERTO que afecta al 40% de la plantilla

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Les obres de la Sagrada Família no es reprendran “fins que s’hagi aconseguit un nombre de visitants estable en el temps”, ja que l’obra es construeix principalment gràcies a les entrades. Així ho ha confirmat l’ACN arran de la informació que ha avançat TV3, que indica que l’obres estaran aturades com a mínim entre vuit i nou mesos fins a finals d’any per la caiguda d’ingressos. Així mateix, la Junta Constructora de la Sagrada Família ha fet un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) al 40% de la plantilla.

La voluntat de la Junta Constructora és suspendre la relació laboral només de forma temporal i restablir la situació contractual una vegada es pugui reactivar l’activitat. A més, s’ha compromès, expliquen les fonts consultades per l’ACN, a complementar el sou dels treballadors afectats durant aquest període.

Des de la Sagrada Família, reconeixen que “no està clara la data de reobertura” de la Sagrada Família. Consideren que “el calendari és incert”. A més, afegeixen, “un dels objectius del temple és garantir la seguretat tant de visitants com de treballadors de cara a la reobertura”.