La T-Mobilitat arribarà el 21 d’abril a Barcelona

Si tot va bé, i després d’anys de retards, l’esperada T-Mobilitat arribarà a Barcelona i a l’àrea metropolitana el proper 21 d’abril. Aquesta és la nova data per a la posada en marxa del servei, però per ara només serà per a uns pocs títols de transport i limitada als 36 municipis de l’àrea metropolitana.

En aquesta primera fase, la T-Mobilitat només la podran utilitzar els viatgers que utilitzin la targeta T-Usual (que a la zona 1, els 36 municipis metropolitans, costa 40 euros i permet fer viatges il·limitats durant 30 dies) i a la T- Jove (l’abonament trimestral, amb viatges il·limitats per als menors de 25 anys del transport públic, que per a la zona 1 s’eleva a 80 euros) que es moguin per la citada zona 1.

ENCÀRREC DE L’ATM

Darrere de la posada en marxa de la T-Mobilitat està SocMobilitat, la concessionària a la qual l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha encarregat el projecte. Segons explica aquest divendres La Vanguardia, aquesta empresa ja ha informat als operadors de transport que el servei s’activarà el 21 d’abril.