L’Institut Municipal d’Educació organitza la xerrada “Normes i límits”

L’activitat, adreçada a famílies amb infants de zero a tres anys però oberta a tothom, tindrà lloc el proper dilluns 22 de forma telemàtica

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) ofereix per al proper dilluns 22 de febrer la xerrada “Normes i límits”, adreçada bàsicament a famílies que tenen infants que assisteixen a les llars d’infants municipals (és a dir, infants de zero a tres anys), però oberta a tothom que vulgui participar-hi.

 

La xerrada estarà centrada en un tema que genera molts dubtes en les famílies: l’equilibri entre fermesa i afecte en l’educació dels infants. Quan les normes i els límits són eficaços? Com han de ser i per què serveixen les normes segons les edats i característiques dels infants? Aquests i altres interrogants seran abordats per professionals de l’equip psicopedagògic de les llars d’infants municipals, que està format per especialistes que duen a terme un treball multidisciplinar: una psicòloga, una pedagoga, una fisioterapeuta i una mestra.

 

L’activitat es realitzarà de forma telemàtica a partir de les 10 h i s’hi pot assistir gratuïtament connectant-se a l’enllaç de la sala de Zoom.