La Fira de Santa Llúcia obrirà amb mesures

Barcelona celebrarà aquestes properes setmanes les tradicionals Fires de Santa Llúcia i de la Sagrada Família, que s’adaptaran a les condicions necessàries per fer front a la pandèmia del coronavirus.

En un comunicat aquest dijous, l’Ajuntament ha informat que la Fira de Santa Llúcia tindrà lloc del 27 de novembre al 23 de desembre, amb un total de 121 parades –la meitat que en les edicions anteriors–, i se situaran en un únic recinte tancat al tram central de l’avinguda de la Catedral.

El recinte comptarà amb dos accessos únics –al costat de la plaça Nova i el de Via Laietana– i cinc agents cívics controlaran el perímetre per evitar aglomeracions. L’horari serà de les 11 a les 20.30 hores els dies feiners, i de 10 a 21 hores les vigiles i festius.

D’altra banda, la Fira de Nadal de la Sagrada Família, a l’Eixample, tindrà lloc entre el 28 de novembre i el 23 de desembre, des de les 10 fins a les 21 hores, excepte dissabtes i vigílies de festius que tancaran a les 22 hores.

El mercat nadalenc comptarà amb una cinquantena de parades que es distribuiran en grups i els visitants hauran de seguir un recorregut en sentit únic que estarà delimitat per catenàries.

Pel que fa a la tradicional Fira de Reis, que se celebra a la Gran Via dels Corts Catalanes, l’Ajuntament encara avalua les condicions per poder-la celebrar.