Illa avisa que “en cap cas la violència pot ser el camí”

Espadaler retreu el paper de JxCat i reclama "fermesa i suport efectiu del Govern" als Mossos d'Esquadra

El presidenciable del PSC, Salvador Illa, ha advertit després de la tercera nit d’aldarulls en les manifestacions de suport al raper Pablo Hasel que “en cap cas la violència pot ser el camí”.
El dirigent socialista, que defensa que “totes les reivindicacions són legítimes”, ha traslladat el seu suport al cos dels Mossos d’Esquadra, policies locals, Bombers, serveis d’emergència i de neteja i “a totes les persones que treballen per recuperar la normalitat” a Barcelona.
El número 3 de la candidatura del PSC i secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha retret el paper de JxCat i ha reclamat “fermesa i suport efectiu del Govern” als Mossos.
Després d’una trobada amb la CUP, JxCat va considerar dijous que la resposta policial a les protestes ha estat “inacceptable”, però també va criticar les “situacions de violència viscuda”, així com els “errors comesos per alguns agents de la BRIMO”, i que “en cap cas poden quedar impunes”.

En resposta a aquestes consideracions, Espadaler ha qüestionat si “els Mossos s’han de quedar de braços creuats mentre aquests energúmens vandalitzen les nostres ciutats”. “Prou impunitat!”, ha afegit el diputat electe.