Troben una dona morta en un pis del Raval

Els Mossos d'Esquadra han certificat que el cadàver no presentava signes de violència

Alguns agents i vehicles policials en el dispositius per detenir el jove de Valls que havia perpetrar una vintena de robatoris en les últimes setmanes. MOSSOS

Els cossos de seguretat han trobat aquest matí de dimecres el cadàver d’una dona en el seu pis del barri barceloní del Raval, molt a prop del Mercat de la Boqueria. Segons ha avançat el digital ‘El Caso’, la troballa s’ha produït en un pis del número 6 del carrer de la Morera, després que els veïns de la víctima hagin trucat a la Guàrdia Urbana de Barcelona perquè feia diversos dies que no la veien i que sortir una forta olor del pis.

La policia municipal barcelonina ha activat els Bombers de Barcelona que, al voltant de dos quarts d’onze del matí, han accedit a l’interior de l’habitatge, on han trobat la dona a terra. La Guàrdia Urbana de la capital catalana també ha activat els Mossos d’Esquadra, que tenen les competències d’aquests fets. La policia catalana ha accedit també al pis i ha confirmat que el cos sense vida de la dona no presentava signes de violència

Segons diversos veïns citats pel digital ‘El Caso’, la dona, d’edat avançada i que vivia sola, feia dies que no se la veia per l’escala i davant l’olor que sortida del pis, han optat per alertar els cossos de seguretat. En aquest sentit, també han explicat que aquesta no ha estat l’única vegada que els Bombers de Barcelona han hagut d’actuar en aquest bloc de pisos del carrer de la Morera per una persona gran sola.

Una hora després de la troballa, i després de confirmar que la mort de la dona no havia estat provocada amb violència, s’ha pogut evacuar el pis.