El suïcidi de la nena de 15 anys podria estar relacionat amb el d’un jove l’any 2019

Els pares del jove van sospitar dels motius quan van detenir un capellà pedòfil que havia estat als dos centres on estudiaven

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra investiguen si el suïcidi d’un jove el 2019 podria estar relacionat amb suposats abusos sexuals patits al col·legi Pare Manyanet del barri de Les Corts de Barcelona. El noi, de 21 anys, va deixar una nota de comiat i es va suïcidar. Els Mossos es van posar en contacte amb la família per acompanyar-la en el dol però el cas no va anar més enllà perquè no van saber trobar els motius del suïcidi. No obstant, fa unes setmanes, la família va sospitar que l’arrest d’un capellà per tenir fotos pedòfiles al seu ordinador del col·legi Manyanet de Sant Andreu podria estar relacionat amb la mort del seu fill, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts policials.

El pare del jove es va posar en contacte amb els Mossos altre cop per explicar-los que potser el seu fill havia patit abusos sexuals per part del capellà, que també havia estat a l’escola de Les Corts. Li van demanar fotografies del noi i ara els policies miren si troben el jove entre els milers d’arxius pedòfils localitzats a l’ordinador del capellà. Els arxius del capellà els va trobar un informàtic del centre mentre intentava arreglar l’ordinador. Ho va denunciar i l’escola li va obrir un expedient sancionador per aquest fet.

Es dona la circumstància que l’escola on va ser arrestat el capellà suposadament pedòfil és la que també està sent investigada pel suïcidi fa uns dies d’una noia de 15 anys víctima d’assetjament escolar. Els seus pares asseguren que l’escola no va fer res per evitar aquesta situació. De fet, el director actual del centre de Sant Andreu era el director de l’escola de Les Corts quan el noi que es va suïcidar el 2019 hi estudiava, segons ‘El Periódico’.