El SEM investigarà si una empresa d’ambulàncies ha vacunat els seus directius

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) investigarà si els directius d’una empresa d’ambulàncies adjudicatària d’aquest servei a Catalunya s’han vacunat malgrat no tenir contacte directe amb malalts de Covid-19.

El SEM està garantint que les empreses del seu entorn es puguin vacunar amb les mateixes condicions que el personal propi, ha explicat aquesta empresa pública, que “ha facilitat els canals de vacunació i ha informat a les empreses adjudicatàries dels criteris que ha marcat el departament de Salut”.

En un comunicat s’indica que, atès que el Sistema d’Emergències no gestiona directament aquestes empreses “i, per tant no té accés a la llista de professionals que han facilitat, el SEM investigarà els fets i traslladarà el resultat de les seves investigacions a l’Agència de Salut Pública perquè, si s’ha produït alguna irregularitat, pugui prendre les mesures que consideri oportunes”.

El col·lectiu de Tècnics en Lluita van denunciar ahir a Twitter que alguns directius de l’empresa TSC que no tenen contacte amb pacients i tampoc són personal sanitari es colen en les vacunacions i són vacunats, tal i com explica el Diari Ara.