Centenars de persones es manifesten pel centre de Barcelona en el quart aniversari de l’1-O

Els manifestants criden consignes com 'Ni oblit ni perdó' rere una pancarta amb el lema 'Ni un pas enrere'

Centenars de persones es manifesten per commemorar el quart aniversari del referèndum de l'1-O a Barcelona. ACN

Centenars de persones es manifesten pel centre de Barcelona des d’un quart de vuit del vespre d’aquest divendres per commemorar el quart aniversari del referèndum d’autodeterminació celebrat l’1 d’octubre del 2017. Els manifestants s’han concentrat a l’avinguda Josep Tarradellas responent a una convocatòria dels CDR que s’ha difós a través de les xarxes socials.

Un cop s’han posat en marxa han tallat la plaça Francesc Macià i han començat a caminar rere una pancarta amb el lema ‘Ni un pas enrere, independència’. Els manifestants han enfilat direcció passeig de Gràcia per l’avinguda Diagonal escortats per un dispositiu policial discret amb agents que han anat tallat les cruïlles a mesura que hi arribava la manifestació.

La manifestació ha anat creixent en participació a mesura que s’ha anat movent, amb els participants cridant consignes com ara ‘Ni oblit ni perdó’, ‘Els carrers seran sempre nostres’ o ‘Fora les forces d’ocupació’.

Entre els participants, gent de totes les edats, en el que suposa un més dels actes previstos arreu del país per commemorar el quart aniversari de l’1-O.