L’Ajuntament de Granollers, reconegut per la implantació de l’administració electrònica

Aquest reconeixement forma part dels premis que el Consorci Administració Oberta de Catalunya dóna de forma anual

Imatge de la façana de l'Ajuntament de Granollers. Foto CEDIDA
En la cinquena edició dels guardons, Granollers se situa entre els 10 primers de la categoria d’ajuntaments de més de 50.000 habitants. La feina feta per l’Ajuntament de Granollers en la implantació de l’administració electrònica ja ha estat reconeguda per l’AOC en edicions anteriors d’aquest guardó.
Per fer l’avaluació, l’AOC analitza les web de les administracions locals, l’activitat associada a l’AOC i la informació facilitada pels propis ens locals, en base a una avaluació de més de 30 indicadors dels 947 ajuntaments i els 42 consells comarcals de tot Catalunya.
S’analitza tant l’activitat dels serveis digitals de tramitació amb la ciutadania, gestió interna i interoperabilitat, com la implantació o disponibilitat de serveis públics digitals. A partir d’aquesta anàlisi, es fa un retrat dels serveis digitals que ofereixen els ens locals de Catalunya al conjunt de la societat i es mesura el seu grau de transformació digital.
Recordem que el passat mes de juny Granollers va rebre també el Segell InfoParticipa en reconeixement a la transparència dels webs de les administracions locals, ja que complia amb el 100% dels indicadors que s’avaluen. Aquests indicadors inclouen informació dels representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius i econòmics, i les eines que s’ofereixen per a la participació ciutadana.