El Cementiri de Molins de Rei amplia el seu horari per Tots Sants

L'aixecament de les restriccions permet enguany recuperar la normalitat en els accessos

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, com cada any, el Cementiri municipal amplia els seus horaris per tal que les famílies puguin accedir amb tranquil·litat i mantenir d’aquesta manera la tradició. Alhora, l’aixecament de les restriccions permet enguany recuperar la normalitat en els accessos.

A partir del proper divendres, 29 d’octubre, el Cementiri romandrà obert des de 9 del matí fins a les 13 hores. Tornarà a obrir novament de 15 hores fins a les 18 hores. A més, els dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre, l’horari d’obertura serà de 9 hores fins a les 18 hores de forma ininterrompuda.

Cal destacar que a les mateixes instal·lacions del cementiri s’oficiarà la tradicional Missa de difunts i que se celebrarà el pròxim 2 de novembre, a les 11 hores, davant de la Capella del Cementiri Municipal (pl. Sant Miquel)

A més, cal assenyalar que l’Ajuntament de Molins de Rei posa a disposició de la ciutadania un servei especial de bus al Cementiri el dia 1 de novembre, dia de Tots Sants. Des de les 8.30 hores i fins a les 18.15 hores. La primera sortida s’efectuarà a les 8.30 h (Riera Bonet) i el darrer servei de tornada es realitzarà a les 18.35 h (Cementiri). Destacar que la freqüència de pas serà cada 30 minuts.