Prop d’un centenar de persones participen de la Caminada de Constantí al Morell

Es tractava d’una activitat organitzada conjuntament entre els dos ajuntaments i va comptar amb la participació de persones d’ambdós municipis

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Prop d’un centenar de persones han participat aquest diumenge, 24 d’octubre, de la caminada popular que anirà des de Constantí i fins al Morell. Es tractava d’una activitat organitzada conjuntament entre els Ajuntaments de Constantí i del Morell, i va comptar amb la participació de persones d’ambdós municipis. Tal com ja es va fer durant el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” en les caminades per conèixer i descobrir els masos del terme, aquesta caminada va comptar amb l’acompanyament del guia constantinenc Oriol Nicolau.

Hi ha col·laborat també el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, que va participar en el recorregut amb els carros que s’utilitzen en els Tres Tombs. Els participants de la Caminada van sortir des del Parc de la Mòbila i van fer un recorregut d’una 10,5 km aproximadament. El plat fort de la jornada va ser la visita guiada a les instal·lacions de la fàbrica de vermut de la casa Yzaguirre, amb tast de vermut inclòs, i un dinar de motxilla i visita a les restes monumentals de la Granja dels Frares.

Aquesta caminada popular s’emmarca en les trobades de germanor que aquests darrers anys l’Ajuntament de Constantí ha portat a terme amb els municipis veïns, com els de la Canonja o els Pallaresos, així com per la voluntat de donar a conèixer els llocs interessants de l’entorn més proper al terme que habitualment estan exclosos de les visites turístiques i són de difícil accés.