4 homes roben amb força a una guarderia d’Alella

Van veure com els homes es movien cap a l'interior, obrint calaixos i armaris.

El diumenge 6 de febrer, Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar (Maresme) juntament amb la Policia Local del municipi van detenir a quatre homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’una guarderia d’Alella.

La policia local va rebre avisos de tres centres educatius, ja que s’havien quedat sense subministrament elèctric. Al fer les comprovacions, els agents van corroborar que tot era un sabotatge, i que havia estat un robatori. El modus operandi consisteix a tallar el subministrament elèctric d’un institut o escola per entrar a robar material informàtic quan les bateries auxiliars de les alarmes s’han esgotat.

El dissabte 5 de febrer, al voltant de les 23.00 h, els agents que vigilaven les escoles van observar un vehicle que es va aturar i van sortir tres homes que van saltar a una guarderia. Van veure com els homes es movien cap a l’interior, obrint calaixos i armaris. Quan els tres lladres es van veure descoberts, van córrer i van posar obstacles pel camí per dificultar la persecució dels agents. La Policia Local els va detenir i van acusar d’un delicte de robatori amb força, resistència i desobediència als agents de l’autoritat, a més de lesions lleus a un dels agents. Els detinguts portaven guants, tornavisos i una bossa buida d’esport.

A més, els mossos en dirigir-se al vehicle estacionat dels lladres, van trobar un altre home amagat darrere, entre els seients. Aquest, va quedar aturat per un delicte de robatori amb força.

Els detinguts han passat avui a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mataró, que ha decretat llibertat amb càrrecs per a tots quatre.