Ràdio Andorra acull la representació teatral històrica per celebrar el del Dia Mundial de la Ràdio

L’entrada serà lliure i gratuïta, però per limitacions d’aforament, s’ha de fer reserva prèvia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio, efemèride proclamada oficialment per les Nacions Unides. El Departament de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura i Esports se suma a aquesta celebració i convida a tota la ciutadania a la representació de l’obra de teatre ‘Aquí Ràdio Andorra’ que tindrà lloc el mateix 13 de febrer a les 20.30 h a la sala de l’emissor de l’edifici de Ràdio Andorra, seu d’Andorra Turisme.

L’espectacle, amb text i direcció de Juanma Casero, és una coproducció entre l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i l’Arxiu Nacional d’Andorra al voltant de la història de Ràdio Andorra. La mostra es va estrenar el dia 9 d’abril de l’any passat al Teatre de les Fontetes de la Massana. És una obra de petit format i apta per a tots els públics que dona a conèixer la història de Ràdio Andorra com a emissora que va funcionar en el context polític i social de França, Espanya i Andorra entre els anys 1940-1981. Els actors i les actrius que participen són Pere Tomás, Carol Caubet, Núria Montes, Jonathan Jiménez i, com a pianista, Déborah López Vila.

L’entrada serà lliure i gratuïta, però per limitacions d’aforament, s’ha de fer reserva prèvia a través del correu electrònic arxiu_nacional_andorra@govern.ad.