Publicats els requisits del premi Pirene de Periodisme 2022 a Andorra

Com a novetat d’enguany, i amb la voluntat de motivar i facilitar la concurrència, els treballs s’han de presentar de forma telemàtica

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra comunica que s’han fet públiques les bases del premi Pirene de Periodisme interpirinenc 2022, al qual poden presentar-se els treballs periodístics (de premsa, ràdio o televisió) que hagin estat publicats o difosos, entre l’1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022, que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus.

El jurat podrà excepcionalment prendre en consideració, amb el consentiment previ dels seus autors, treballs en qualsevol modalitat del premi que en la seva opinió s’adiguin a l’esperit del premi, encara que no hagin estat presentats.

La dotació del vint-i-sisè premi Pirene és de 6.000 euros aportats pel Govern d’Andorra, dels quals 3.000 euros seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un reportatge de premsa escrita. El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat aporta una dotació de 1.500 euros més per aquell reportatge que faci especial incidència en la temàtica mediambiental o en la sostenibilitat als Pirineus.

Com a novetat d’enguany, i amb la voluntat de motivar i facilitar la concurrència, els treballs s’han de presentar de forma telemàtica. Així s’haurà d’adjuntar el formulari d’inscripció i els treballs (en format PDF o en qualsevol format digital per a les peces audiovisuals) al correu electrònic premipireneandorra@govern.ad. Els treballs s’han de presentar abans del 31 de juliol del 2022. Les bases del concurs estan penjades a www.pirene.ad.