Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

El Comú de la Massana tramet la resposta a les al·legacions del pla parcial d’Arinsal

Avatar photo

El promotor disposa d’un mes per presentar el projecte esmenat

Dins el termini anunciat fa uns dies per les cònsols de la Massana, el Comú ja ha tramès la resposta a les al·legacions presentades pel Quart d’Arinsal i un grup de veïns contra el pla parcial de la unitat de sòl urbanitzable E-014.

La resposta es va enviar ahir a la tarda i, de forma paral·lela, el Comú va trametre l’informe al promotor del projecte, que a partir d’ara disposa d’un màxim d’un mes per tornar a entrar el pla parcial, amb les correccions escaients.

Després d’analitzar les diferents al·legacions, el servei jurídic i tècnic del Comú ha considerat escaient acceptar varis canvis, com l’especificació d’utilitzar la pedra i la fusta natural a tots els edificis projectats o la supressió del cul de sac projectat al final del vial.

Les cònsols van mantenir la darrera reunió amb el grup veïnal aquest mateix dilluns i ja els va confirmar que el Comú considerava adient acceptar algunes de les esmenes proposades, que van ser aprovades en Junta ahir, dimarts. 

“Compartim els mateixos neguits amb el Quart i els veïns d’Arinsal. El Comú té l’obligació de garantir que el projecte compleixi amb la normativa i des del primer moment hem treballat en aquest sentit. Però a banda d’això, també pensem que el futur projecte ha d’estar integrat al màxim a l’entorn i amb una estètica que contribueixi a embellir el centre d’Arinsal” assegura Molné. 

No obstant, la cònsol recorda que el projecte està en una fase molt inicial, amb la tramitació del pla parcial, i que de cara a les futures llicències d’obra, el projecte s’haurà d’adaptar als canvis del POUP que limitaran la construcció, d’acord amb els estudis de càrrega. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen + twelve =

Notícia anterior

Sant Pere de Ribes recupera la figura dels serenos

Notícia següent

Reus clou al programa Hola Jove! havent arribat a un miler de joves de la ciutat

Notícies relacionades