Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Reus clou al programa Hola Jove! havent arribat a un miler de joves de la ciutat

Avatar photo

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que "l'Hola Jove! és una activitat dirigida als alumnes de 1r d'ESO dels centres educatius de Reus

El departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania ha finalitzat el programa Hola Jove! que s’ha realitzat durant el mes de març a nou centres educatius de la ciutat. Amb la proposta, s’ha arribat a un miler de joves, amb qui s’han fet dinàmiques, s’ha conversat i s’han intercanviat opinions.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que “l’Hola Jove! és una activitat dirigida als alumnes de 1r d’ESO dels centres educatius de Reus i que aquest curs han iniciat la seva etapa com a adolescents a l’institut. El nostre objectiu és donar la benvinguda a tots aquests nois i noies, donar a conèixer els recursos i serveis dels quals disposen i, al mateix temps, recollir les demandes i expectatives que tenen respecte a aquesta etapa que ara comencen a viure”.

En finalitzar l’activitat, des de Joventut s’ha regalat un kit de benvinguda a tots els participants, amb una tote bag i una carpeta amb díptics i targetes dels diferents recursos i serveis que hi ha al Casal de Joves.

S’han visitat els instituts Domènech i Montaner, Gaudí, Roseta Mauri, Gabriel Ferrater, Tapiró, Baix Camp i Salvador Vilaseca, i les escoles Puigcerver i Sant Josep. Hi ha total han passat per l’Hola Jove! 1.000 joves, dels 1.400 de 12 anys que hi ha a Reus. Entre les activitats que desperten més interès entre els joves hi ha els esports, sobretot el futbol, el vòlei i el bàsquet, i la realització de tallers artístics, sobretot els relacionats amb videojocs i tecnologies o els emocionals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 − fourteen =

Notícia anterior

El Comú de la Massana tramet la resposta a les al·legacions del pla parcial d’Arinsal

Notícia següent

Cerdanyola incorpora la subtitulació del Ple municipal per fer-ho accessible

Notícies relacionades