“La Convivialité”, un espectacle humorístic sobre l’ortografia francesa, a les Fontetes

Dimecres, 16 de març, a les 21 h, en el marc de la Setmana de la Francofonia

L’Ambaixada de França a Andorra i el Comú de la Massana col·laboren en una nova acció cultural, amb la programació conjunta de l’espectacle “La Convivialité ou la faute d’ortographe”. Es tracta d’una divertida comèdia a càrrec de dos professors de francès belgues, Jérôme Piron i Philippe Couture, que portaran a escena, amb clau d’humor, les
enrevessades normes ortogràfiques de la llengua francesa, sovint arbitràries.

Tant l’ambaixador francès, Joan Claude Tribolet, com la cònsol major de la Massana, Olga Molné, han remarcat la importància de la col·laboració entre institucions per tal d’acostar la cultura francesa a tothom.

Tribolet ha recordat que a tot el món hi ha més de 300 milions de franco-parlants i que el francès és la llengua oficial de 32 estats, a més de ser la cinquena més parlada.

L’espectacle s’ha programat en el marc de la Setmana de la Francofonia, dins la qual ja s’han portat a terme diverses accions, com la projecció dels curtmetratges seleccionats al festival d’Annecy, aprofitant la setmana de vacances de Carnaval, que també es va fer a les Fontetes.

Molné ha remarcat que la Massana posa el Teatre a la disposició de totes les iniciatives culturals que es proposin des de les diferents institucions, ja que té la voluntat de ser una plataforma per contribuir a difondre la cultura, en aquest cas, la francesa.

Les entrades per “La Convivialité ou la faute d’ortographe” ja són a la venda a través de la plataforma 4tiquets.