Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Noves millores previstes a l’estació d’Ordino Arcalís

Avatar photo

Així, la temporada 2023-2024, es farà una inversió de més de dos milions d’euros

Després d’assolir una temporada extraordinària, el Consell d’administració de Secnoa ha decidit incrementar la inversió en un milió d’euros més del previst al Pla Director de l’Estació, signat per Secnoa i el Comú d’Ordino. Així, la temporada 2023-2024, es farà una inversió de més de dos milions d’euros per a aconseguir diferents millores que es faran realitat a partir d’aquest estiu. La primera inversió es concretarà en l’ampliació de la capacitat de transport del telecabina Tristaina, en un 33% amb sis noves cabines al juny. Recordem que el giny, una de les inversions més destacades de la nova etapa de l’estació, consta de vint cabines, però té capacitat per ampliar fins a trenta-una. La millora del sistema de neu de cultiu és una altra de les accions que es portarà a terme per a la pròxima temporada.

Pel que fa a la qualitat del servei i la millora en l’experiència de l’usuari, a curt termini es farà una ampliació a la zona de debutants dels Planells i de zona de taquilles. S’instal·laran carregadors elèctrics a la zona d’aparcament, atenent també els criteris de sostenibilitat i reducció d’emissions en compliment de l’Agenda 2030 i dels ODS, segons la política que segueix el Comú d’Ordino quant a sostenibilitat, que aquí es correspon amb l’Objectiu 13 Acció pel clima. Dirigit a tota mena de públic, les setmanes vinents es donaran a conèixer les activitats d’estiu que oferirà l’estació amb la reobertura de la temporada d’estiu, prevista pel tres de juny.

El cònsol major d’Ordino, J. Àngel Mortés, ha mostrat una gran satisfacció per la decisió comunicada d’ampliar les inversions per la millora de l’estació, segons ha conclòs “un fet que serveix per ratificar l’encert de la concessió de l’estació”, cinc temporades després de la signatura el juny del 2018.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

14 + eighteen =

Notícia anterior

El monument a Antoni de Gimbernat de Cambrils torna a lluir amb tota seva esplendor

Notícia següent

Actuacions especials de mobilitat per la Diada de Sant Jordi a Manresa

Notícies relacionades