Dos joves andorrans participen en la I Cimera Mundial dels joves sobre Turisme de l’OMT

Els representants del Principat participaran entre avui i el 3 de juliol en aquest esdeveniment

El andorrans Marta Cabases i Miquel Castillo són aquesta setmana en la I Cimera Mundial dels joves sobre Turisme de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), que se celebra a Sorrento, Itàlia.

Els representants del Principat participaran entre avui i el 3 de juliol en aquest esdeveniment, que pretén ser una plataforma mundial en què els joves tinguin l’oportunitat de compartir la seva visió per al futur del turisme sostenible en el marc de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La Cimera reuneix a infants, joves, funcionaris de l’ONU i dels Governs, representants de la indústria del turisme, celebritats i experts. El programa inclou tallers, workshops, classes, activitats i la simulació d’una Assemblea General real, amb votacions incloses. La Cimera culminarà amb la cerimònia de Declaració de Sorrento.

Els representants andorrans van ser seleccionats pel seu interès especial en el desenvolupament sostenible i el turisme. La Carolina Cuén, tècnica del Ministeri de Turisme i Telecomunicacions, és la representant del Govern a la Cimera.