Crèdit Andorrà, millor banc d’Andorra segons la publicació Global Finance

El premi reconeix el lideratge del Banc a Andorra, la voluntat de mantenir-se a prop dels clients i del teixit econòmic en un context excepcional marcat per la pandèmia, i la consolidació de les bases per al creixement futur

Crèdit Andorrà ha estat seleccionat com a millor banc d’Andorra el 2021 per Global Finance, publicació editada a Nova York i orientada a professionals de la indústria financera a escala global. Aquesta revista, que té presència a 189 països, ha situat Crèdit Andorrà entre els millors bancs d’Europa Occidental.

El creixement en actius, la rendibilitat, el desenvolupament de nous negocis, aliances estratègiques o la innovació en productes i serveis són alguns dels criteris valorats en l’avaluació realitzada per part dels editors de Global Finance, que reconeix que aquesta ha estat una edició més exigent, a causa del complicat context econòmic derivat de la crisi de la Covid-19.

Global Finance destaca el lideratge de Crèdit Andorrà en el mercat andorrà i reconeix la tasca del Banc en la contribució a l’impuls del teixit econòmic i empresarial d’Andorra, així com el seu esforç per mantenir-se a prop dels clients i donar resposta a les seves necessitats, en un context excepcional marcat per la pandèmia. En aquest sentit, el Banc ha continuat fidel al seu compromís de suport al país i a les persones.

El guardó avala l’estratègia del Banc per establir les bases per al creixement i per fer front als reptes del sector, així com la seva manera d’entendre la banca del futur, una proposta de valor que es basa en l’esforç per ser pioners en la creació de solucions digitals innovadores i fonamentades en el compromís amb la sostenibilitat. En aquest àmbit, l’entitat ha firmat recentment els Principis de Banca Responsable de les Nacions Unides, per incorporar la sostenibilitat en l’estratègia corporativa i de negoci.

La publicació també ha posat de relleu el programa d’hiperacceleració empresarial de Crèdit Andorrà, Scale Lab Andorra, del qual ha destacat la capacitat d’avaluar més de 350 empreses des de l’inici del programa, que s’ha materialitzat en inversions en set start-ups, fins a la data.