Obert el termini perquè els comerços i restaurants torrencs s’adhereixin a la campanya ‘Rasca i guanya’

La campanya repartirà 10.000 euros en premis

Imatge del carrer Vilamar de Calafell durant una campanya comercial. CEDIDA

Des d’avui fins al 26 de maig, resta obert el període d’inscripcions dels establiments de Torredembarra que vulguin participar en la nova promoció comercial de la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats: Redescobreix el comerç: Rasca i guanya. Comprar a la Torre té premi!

Aquesta campanya consisteix en el fet que qualsevol persona major d’edat que realitzi compres per un import superior a 10 € en els establiments adherits podrà aconseguir una targeta “Rasca”. Només s’entregarà una targeta per compra. Hi haurà “Rasca” amb diferents premis: descomptes als establiments participants en la campanya per valor de 5 €, 10 €, 20 € i 50 € i molts regals promocionals del municipi. En total, hi haurà 10.000 € en premis.

“Rasca i guanya” tindrà lloc del 4 al 30 de juny als establiments que s’hi adhereixin. Les targetes amb premi es podran bescanviar del 4 de juny al 30 de juliol.

El regidor de Comerç, Josep Maria Guasch, ha explicat que amb aquesta iniciativa el sector comercial es veurà beneficiat tant pels premis que es bescanviaran als seus establiments i que pagarà l’Ajuntament, com per l’increment de vendes que pot comportar una major assistència de clients que esperin aconseguir premis. Per aquest motiu, el regidor anima els comerços i restaurants torrencs a inscriure’s i adherir-se a la campanya.

Fins al 26 de maig, doncs, els establiments interessats han de presentar la sol·licitud de participació emplenada i fer un registre d’entrada telemàtic o a l’OAC, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, demanant cita prèvia al tel. 977 64 00 25 o per correu electrònic oac@torredembarra.cat