Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Acció vol suprimir els tràmits innecessaris i digitalitzar l’Administració pública

Avatar photo

Pallarés ha subratllat que “s’ha de treballar perquè gran part dels tràmits es puguin fer des de casa”

Agilitzar l’atenció a la ciutadania i que l’Administració pública no sol·liciti documentació per fer tràmits de la qual ja en disposa seran dues de les prioritats d’ACCIÓ per aconseguir una administració més eficient.

En aquest sentit, tal com ha explicat Judith Pallarés, candidata d’ACCIÓ a Cap de Govern, “hem d’avançar molt en la simplificació administrativa per reduir el gran volum de tràmits i de papers que tots els ciutadans hem de presentar a l’Administració”. Pallarés ha subratllat que “s’ha de treballar perquè gran part dels tràmits es puguin fer des de casa”, cosa que permetrà que “el Servei de Tràmits de Govern es transformi en una oficina d’atenció a la ciutadania que faciliti, sobretot a la gent gran, la seva relació amb l’Administració pública”.

Un altre dels punts en els quals s’ha d’incidir és “en el fet de no demanar documentació al ciutadà de la qual l’Administració ja en disposa” ha remarcat Judith Pallarés que s’ha mostrat decidida “a treballar per fer-ho tot molt més fàcil”. Finalment, ha puntualitzat que digitalitzar no implica simplificar i que “s’ha d’incidir molt més per no traspassar tots els processos que es fan en paper a digital; això no és simplificar, és digitalitzar” ha especificat la cap de llista d’ACCIÓ.

En aquest sentit, “s’ha d’anar més enllà i fer un canvi de cultura interna per reduir la demanda d’informació a la ciutadania amb una millor gestió interna” ha conclòs Pallarés.

ACCIÓ + Independents La Massana vol més opcions per a construir la voravia d’Arinsal a la Massana.

La Massana i Arinsal són els dos nuclis amb més població de la parròquia i són moltes les persones que sovint fan el traçat caminant al costat de la carretera.

Aquest recorregut s’ha de fer amb les màximes garanties de seguretat, i per això, cal construir una voravia que permeti a la ciutadania no caminar pel voral de la carretera amb els riscos que això suposa.

El cap de llista d’ACCIÓ + Independents La Massana, Josep Fusté, ha subratllat que “aquest és un projecte cabdal per a la població de la parròquia” i que cal “més claredat a l’hora d’ensenyar el projecte a tots els afectats”. A més, ha recordat que “els convenis no estan del tot signats amb els propietaris dels terrenys” i que en les converses que “des d’ACCIÓ hem mantingut amb ells ens han demanat que també s’inclogui un traçat alternatiu per poder-lo valorar”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

PS SDP + promourà l’esport de base com a factor de cohesió social i dinamització econòmica

Notícia següent

Demòcrates vol gravar la inversió estrangera immobiliària amb una taxa

Notícies relacionades