Unes 10.000 persones es queden sense llum a causa de les inundacions a les Terres de l’Ebre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Unes 3.000 persones continuen sense llum aquest dimecres a causa de les pluges intenses i les inundacions a la zona del Montsià i el Baix Ebre, segons han informat fonts d’Endesa a Europa Press.

Cap a les 11 hores, coincidint amb l’inici de la tempesta, uns 10.000 clients s’han quedat sense llum, tot i que “gràcies a la feina d’uns 30 operaris i deu més a les oficines que han coordinat els treballs” la xifra ha baixat fins als 3.000 usuaris sense llum.

Segons ha informat el telèfon d’emergències 112 en un tuit que ha recollit Europa Press, han rebut més de 300 trucades a causa de les inundacions a la zona del Montsià, 249 de les quals a Alcanar.

També s’han tallat la carretera N-340 entre Amposta i Alcanar, la carretera AP-7 entre Ulldecona i Tarragona i la TP-3318 a Ulldecona, segons han informat fonts de Trànsit a Europa Press.

Adif ha interromput la circulació de trens en el trajecte d’Ulldecona-l’Aldea-Tortosa que ha afectat els trens R16 i el servei de Llarga Distància Corredor Mediterrani.

Protecció Civil de la Generalitat ha demanat evitar la mobilitat en aquestes zones “durant les pròximes dues hores”, i també ha informat que a Alcanar han caigut 77 litres per metre quadrat durant 30 minuts.