El Museu de la Mar de l’Ebre presenta l’oferta cultural de l’any 2023

Aquesta programació inclou exposicions temporals d’art, fotografia i patrimoni, el cicle de conferències ‘Històries de la Mar de l’Ebre’, activitats per celebrar les festivitats, visites teatralitzades, entre altres

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Museu de la Mar de l’Ebre programa l’oferta cultural de l’any 2023, la qual inclou exposicions temporals d’art, fotografia i patrimoni, el cicle de conferències ‘Històries de la Mar de l’Ebre’, activitats per celebrar les festivitats, visites teatralitzades, entre altres. Aquesta programació és el resultat de la cooperació entre l’Ajuntament de la Ràpita, el Museu de les Terres de l’Ebre i el Museu de la Mar de l’Ebre, amb la col·laboració de les entitats o organitzacions implicades en cada cas. 

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, subratlla que “es tracta d’una programació que inclou exposicions i activitats de diferents temàtiques i adreçades a tot tipus de públic” La regidora afegeix que “amb aquesta planificació, volem atreure al major nombre de persones perquè vinguin a conèixer el Museu de la Mar de l’Ebre i les col·leccions històriques i de ciències naturals que es poden visitar, les quals conformen el nostre patrimoni històric, natural i etnològic”. 

Com és habitual, a la sala d’activitats temporals del museu hi passaran diverses exposicions de temàtiques molt diverses. Totes elles abastaran els diferents aspectes a través de la pintura, l’escultura, la fotografia, o els objectes i l’explicació històrica. Algunes comptaran amb activitats complementàries com visites guiades, exposicions auxiliars, tallers, xerrades, excursions, etc.

Per a aquest any, també hi ha programada la iniciativa ‘Ebre, Art i Patrimoni’, la visita teatral d’estiu o el clàssic cicle de conferències ‘Històries de la Mar de l’Ebre’, el qual tracta temes com la història, la biodiversitat, l’antropologia o el desenvolupament territorial de la costa de l’Ebre. Així com la programació especial per al Dia Internacional dels Museus, per les festivitats locals com Orígens o per celebrar Nadal. 

A més a més, el Museu de la Mar de l’Ebre compta amb visites guiades, rutes i tallers gràcies al Servei Educatiu i Turístic del Museu de les Terres de l’Ebre. A banda, l’activitat diària del museu no para i les persones que desitgin visitar-nos poden fer-ho en el nostre horari habitual.