Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Es crea la marca ‘Manresa Cultura’ per agrupar tota l’activitat cultural de la ciutat

Avatar photo

El disseny és obra de Duplex Creativity, que ha creat una imatge “inspirada en la ciutat i la seva gent”, que té l’objectiu de “reforçar el concepte de diàleg i pluralitat".

La regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo Obiol, ha presentat aquest matí la nova marca ‘Manresa Cultura’, que pretén donar visibilitat i agrupar sota un mateix paraigües tota l’activitat cultural que es desenvolupa a iniciativa de l’Ajuntament de Manresa o sota els seus auspi cis.

La nova marca ha estat dissenyada per Duplex Creativity, estudi amb seu a Santpedor. En la presentació, Aida Garriga Lujan, directora creativa, i Toni Falcó Camprodon, dissenyador gràfic sènior, han explicat que la nova imatge “està inspirada en la ciutat i la seva gent” i que té l’objectiu de “reforçar el concepte de diàleg i pluralitat, a partir de les bafarades i una gamma extensa de colors”. Es tracta, han apuntat, “d’un sistema gràfic versàtil que s’adapta a molts tipus de contingut, temàtica i format. Una imatge gràfica potent, amb molta personalitat, atractiva i vistosa, i molt adaptable pel seu sistema modular”.

La tipografia escollida que acompanyarà totes les creativitats “és de tipus pal sec, simple i moderna, però que destaca per la seva personalitat”. Tot plegat, han conclòs, “pretén unificar i dotar de personalitat les comunicacions de tot allò que organitza, produeix o compta amb el suport de  l’Ajuntament de Manresa en l’àmbit cultural”.

La nova marca estarà present en tota la comunicació online i offline de la Regidoria de Cultura. Així, en els propers dies, es podrà trobar ja a les xarxes socials i a la web, així com a tots els programes, cartells, banderoles i elements publicitaris que s’editin a partir d’ara.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 4 =

Notícia anterior

Andorra acaba segona en la classificació per països del Trofeu Borrufa

Notícia següent

Olot s’adhereix al Consorci de Transport Públic

Notícies relacionades