Molt greu després de caure des de la finestra d’una escola

L'accident s'ha produït sobre les 17.10 hores, quan diversos testimonis del sinistre han alertat de la caiguda d'una persona des d'una segona planta

Un treballador ha resultat ferit molt greu en la tarda d’aquest dimecres després de precipitar-se des de la finestra d’un col·legi situat en la capital malaguenya, segons ha informat el sistema Emergències 112 Andalusia, servei adscrit a la Conselleria de la Presidència, Administració Pública i Interior de la Junta.

L’accident s’ha produït sobre les 17.10 hores, quan diversos testimonis del sinistre han alertat de la caiguda d’un home de mitjana edat des d’una segona planta quan reparava la finestra d’un centre escolar, situat al carrer Eduardo Marquina.

Fins al lloc s’han desplaçat efectius del Cos Nacional de Policia, de la Policia Local i del Centre d’Emergències Sanitàries 061, que han evacuat al pacient a l’Hospital Regional en estat crític.

Fonts policials han indicat que el ferit, el conserge del col·legi, es trobava realitzant unes reparacions en una de les finestres del centre quan van cedir els barrots de la mateixa i es va precipitar d’una altura aproximada de 15 metres. El 112 ha alertat del succés al Centre de Prevenció de Riscos Laborals i a Inspecció de Treball.