Comencen les obres a la Plaça dels Infants de Tarragona

Les obres sorgeixen d'una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius i tindran un cost d'uns 45 mil euros.

Imatge de les obres a la Plaça dels Infants del Barri del Port de Tarragona. Maria Comabella.

Aquest 1 de juliol s’ha començat a preparar la Plaça dels Infants per a la intervenció que en farà l’Ajuntament de Tarragona durant el proper mes.

L’actuació segueix la proposta guanyadora dels passats pressupostos participatius, i segons informa el Blog del Barri del Port, la es preveu “la recuperació de sis noves palmeres, la plantació de tres nous arbres a la zona infantil per augmentar l’espai amb ombra, una tanca perimetral darrere la parada d’autobús i un nou sistema de reg automatitzat”. A més, s’hi instal·larà una taula d’escacs, amb les seves respectives cadires”.

Aquest projecte tindrà un cost d’uns 45 mil euros, però des de l’Associació de Veïns del Barri denuncien que no és suficient, ja que cal solucionar problemàtiques com la presència d’ocells i rates i la brutícia que generen o la manca d’una zona verda. D’altra banda, demanen que es recuperi la zona d’exercici per a gent gran i que es cimenti la zona de sorra, que causa molts problemes quan plou.