VÍDEO: Brutal agressió a l’aeroport per un vol cancel·lat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un turista, que esperava muntar en un avió, ha agredit els empleats de seguretat que controlaven l’accés dels passatgers. Les imatges van ser captades per un testimoni i al vídeo es pot apreciar la duresa amb què s’empra el viatger, que no dubta a fer servir la violència i arriba a tombar dos empleats i a acarnissar-se amb ells a terra.

El succés ha esdevingut un fenomen viral a Twitter, on indica que els fets corresponen a una última trucada als passatgers en un vol d’EasyJet amb destinació Alacant.

El responsable d’aquests fets és un home de 39 anys, que va ser detingut amb la seva nòvia de 37 anys, que també apareix a l’enregistrament i que és tirada a terra i sense miraments per la seva parella quan intenta arribar a la posició en què es troben els guàrdies.

La dona pren una actitud bel·ligerant des de l’inici, i després de recuperar la posició, es veu com empeny diverses vegades un dels empleats de l’aeroport amb l’objectiu de protegir la seva parella. Els fets van passar el 17 de juny i finalment es va impedir que aquests dos polèmics passatgers pugessin a l’avió a causa de l’estat d’embriaguesa que presentaven.

El motiu d’aquesta reacció violenta va ser la cancel·lació del vol.