Aquest dissabte es posa en funcionament el bus llançadora per accedir a les platges

El bus tindrà parada als dos aparcaments dissuasius de la ronda d'Europa i a quatre punts de la façana marítima

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

A partir d’aquest dissabte 2 de juliol i fins al 4 de setembre, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posarà en funcionament el servei de Bus llançadora que dona accés a la façana marítima de la ciutat i a les seves platges.

El bus tindrà parada als dos aparcaments dissuasius de la ronda d’Europa, i a quatre punts de la façana marítima: platja de Far, passeig del Carme (Oficina de Turisme) i passeig de Ribes Roges (2 parades)

La freqüència aproximada de pas serà de 40 minuts. El bitllet costarà 50 cèntims i serà gratuït per als menors de 16 anys. Podeu consultar aquí les parades i els horaris

Aparcaments dissuasius

L’aparcament situat a la ronda d’Europa, davant del Leroy Merlín, és el punt de sortida del servei de bus platja. Aquest espai, a 15 minuts a peu de la façana marítima, disposa de 197 places d’aparcament i és gratuït.

Aquest any la temporada de platja s’estrena amb un nou aparcament dissuasiu situat també a la ronda d’Europa, en aquest cas al costat de l’ITV. Té capacitat per a 117 vehicles i està a cinc minuts a peu de la platja del Far. És gratuït per a les persones amb la targeta de resident i tarifa “tova” per a la resta d’usuaris. Podeu consultar aquí les tarifes

Els itineraris a peu, des d’ambdós aparcaments són totalment accessibles. Tanmateix la platja del Far disposa de places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda.