El pròxim dilluns, Hostelería de España donarà el tret de sortida al III Campionat Oficial Hostelería de España – Tapas i Pinchos, en el marc del prestigiós congrés Madrid Fusión.
Un total de 31 establiments de tot l’Estat, representant les associacions d’hostaleria de les seves respectives províncies, es disputaran una plaça a la gran final. Només sis xefs aconseguiran passar a l’última fase per optar al desitjat títol de “Millor Tapa/Pintxo d’Espanya 2025”.
Entre els participants destaca el cambrilenc Joan Llaberia, del Restaurant l’Original de Cambrils, que representarà la província de Tarragona després de guanyar el premi a la millor tapa provincial el passat mes de juliol amb la seva creació: “Gamba Dog by l’Original”. Aquesta original proposta el va convertir en guanyador de la primera edició del concurs organitzat per l’AEHT, amb el suport de Makro.
Segons Francesc Pintado, president de l’AEHT, aquesta competició és “una oportunitat única per posar en valor la qualitat gastronòmica de la nostra província i projectar-la a nivell estatal”.
Amb talent i creativitat, Joan Llaberia promet deixar el pavelló tarragoní ben alt en aquest escenari gastronòmic de primer nivell.