Surt a licitació l’enllumenat de Nadal de Reus

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Reus, a través de l’Agència Reus Promoció que és la que gestiona l’enllumenat de nadal de la ciutat, mantindrà per enguany el suport econòmic als carrers  comercials, concretament del 70% del cost total del lloguer i de la instal·lació  Aquest ajut que es va incrementar a l’any 2020 en motiu del Covid, continuarà en l’edició d’enguany per ajudar a finançar l’enllumenat de Nadal.

Segons la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, “per nosaltres és molt important estar al costat del comerç i per això pensem que és bo poder mantenir aquest ajut fins al 70%”.

Es previst que siguin un total de 20 carrers els que participin enguany en l’enllumenat nadalenc. Des de l’Agència Reus Promoció es calcula que el pressupsot total serà d’uns 100.000 euros, aproximadament. D’aquest import els comerços només hauran de finançar el 30%.

Una altra de les mesures de suport que posa a disposició l’Agència és una major col·laboració amb els caps de carrer, incrementant la contractació d’una persona de suport comercial per als establiments.

El dia 26 de novembre és la data prevista de l’inici de la campanya de Nadal 2021, que inclourà l’encesa de l’enllumenat nadalenc.

Licitació de les llums de Nadal
Fins al dia 13 d’octubre està obert el termini per presentar propostes a les diferents licitacions de l’enllumenat nadalenc publicades per l’Ajuntament de Reus. El Lot 1 preveu diversos motius i elements d’enllumenat per a les places del centre, amb un import màxim de 37.700 € + IVA; el Lot 2 és el que correspon a l’arbre de Nadal que es vol col·locar al centre de la plaça del Mercadal, i que preveu un import màxim de 28.000 euros + IVA; el Lot 3 està adreçat als motius d’enllumenat nadalenc que es repartirà per diversos barris de la ciutat, i que preveu una inversió de 9.400 euros + IVA; el Lot 4 que està destinat a les garlandes, amb un import de 16.800 euros i el Lot 5 de diversos  elements i figures per repartides per la ciutat per un import de 7.445 euros + IVA

L’import total previst per a aquestes licitacions és de 99.345,00 euros més IVA i la novetat més important és que s’ha incrementat amb 7.400 euros la dotació dels Lot 1 i es crea un nou Lot 5.

Aquesta licitació està coordinada per l’Agència Reus Promoció i està finançada, a banda de la pròpia Agència també pel Departament de Via Pública i la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència.