Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Ramon Farré: “La nostra candidatura és de renovació”

Avatar photo

Entrevistem a l’alcaldable de “Democràtic Independent de Pratdip”, Ramon Farré.

Per què es presenta a les eleccions?
Em presento per resoldre els problemes actuals entre el poble i les urbanitzacions, el que vol dir que desitjo el benestar de tots els habitants del nostre estimat poble i això m’anima i m’il·lusiona per presentar-me per alcalde.

Quina és la més immediata prioritat?
Per mi, és la bona convivència entre tots els ciutadans de tot el municipi, si anem tots units podem anar endavant, solucionant totes les nostres diferències, saps que et dic, que per realitzar tot això falta molta voluntat política i molta generositat.

Què esperes d’aquestes eleccions?
Nosaltres representem la unió de tots els veïns i veïnes, volem que tots i totes siguin el centre de la nostra manera d’actuar, això suposa que tinguin serveis, progrés, millores i benestar, no volem de cap manera dividir, que suposa la derrota social, i desfer la societat.

Defineix la teva candidatura del grup “Democràtic Independent de Pratdip”.
La nostra candidatura és de renovació respecte a la que hi havia actualment, no demanarem explicacions de què han fet aquests últims anys, mirarem endavant i millorarem la manera de fer les coses, no entrarem amb desqualificacions de ningú.

És difícil la convivència entre el poble i les urbanitzacions?
En general no, però amb les Planes del Rei, existeix una rivalitat fosca, que jo diria que és donada per una falta de coneixement amb profunditat de la problemàtica existent, tot i això confiem en la bona voluntat i generositat dels pratdipencs.

Quines són les prioritats per aquests quatre anys?
Per nosaltres és molt important cuidar la defensa forestal, estem envoltats de boscos, i hem de tenir tots els mitjans sempre a punt per atacar el foc si fos necessari, la falta d’aigua, la sequera, i el vent són els principals enemics.
A més a més de posar al dia les tres urbanitzacions, tal com ja s’ha dit. Nosaltres emprendrem una defensa aferrissada junt amb l’ADF perquè estem envoltats de boscos i hem de tenir tots els mitjans per combatre el foc el més ràpid possible, comptant que en aquest sentit, la sequera i el fort vent són els nostres principals enemics. La gent gran estarà molt present al nostre fer diari, facilitant la mobilitat entre les poblacions més properes, millorar les instal·lacions del casal d’avis i el centre de dia. Per als joves farem habitatges subvencionats, obrirem una borsa de treball amb totes les empreses i associacions dels municipis més propers. Potenciarem el turisme que és un dels punts forts del nostre poble. Aprofitament al màxim d’aigua i posar al dia totes les bombes, pous, xarxa pública d’aigua potable fins a les cases, i arranjar els carrers.

Com definiria el lideratge de ser alcalde?
Disposaré un dia a la setmana per escoltar, iniciatives, problemes, inquietuds, dels pratdipencs i prendré decisions les més encertades possibles, però el que no pot fer un alcalde és deixar passar el temps i no resoldre el problema, jo soc pràctic i m’agrada solucionar els problemes com més aviat millor, i així el poble cada dia té més confiança.

Per què s’ha de votar al Ramon Farré i al grup DIP?
Per millorar tots els aspectes del poble, i aconseguir el canvi tan esperat que comporta realitzar tot l’anomenat abans, i que vegin el consistori com un gran amic.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La policia de Mollet farà controls aleatoris de motocicletes i ciclomotors

Notícia següent

El PSC es presenta com l’alternativa al govern de Caldes de Montbui

Notícies relacionades