Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Mont-roig del Camp exigeix a Secomsa millorar el servei de recollida de residus

Avatar photo
El consistori entén les queixes del veïnat i reclama als responsables de l’empresa comarcal mesures urgents per solventar la manca de recollida de contenidors d’algunes urbanitzacions
Contenidors

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit prendre mesures  immediates per exigir que Secomsa, l’empresa responsable del servei de  la recollida de residus al municipi que compleixi amb les seves obligacions  de manera eficient. 

En les últimes hores, els serveis tècnics de l’Ajuntament han detectat una  manca de recollida de contenidors de residus, concretament els de rebuig,  en diverses urbanitzacions, així com nombroses queixes per part del  veïnat d’algunes urbanitzacions. 

En resposta a aquesta situació, l’Ajuntament ha instat a l’empresa  comarcal Secomsa a regularitzar immediatament aquesta situació i a  ajustar les freqüències de recollida necessàries per a la temporada estival. 

L’Ajuntament considera inacceptable la situació actual i demana una  millora urgent en el servei prestat. Davant les nombroses queixes  recollides també per part del veïnat de diverses urbanitzacions,  l’Ajuntament vol deixar molt clar a tota la ciutadania que s’està treballant  intensament per garantir que rebin el servei que es mereixen. Així mateix,  demana disculpes per les molèsties ocasionades i agraeix la seva  comprensió i paciència mentre es treballa per resoldre aquesta situació.  En aquest sentit, cal destacar que les negociacions ja estan en marxa i  s’espera que a les pròximes hores es pugui informar dels acords adoptats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − 16 =

Notícia anterior

Reus comença a instal·lar els sensors de la zona de baixes emissions (ZBE)

Notícia següent

Intenta matar a punyalades el seu marit després d’una baralla conjugal

Notícies relacionades