La província de Tarragona és una de les més visitades de Catalunya durant l’estiu i això provoca que moltes marques vulguin obrir els seus nous locals abans d’aquesta època de l’any. Per aquest motiu, El Pallol és un dels màxims atractius gràcies a la gran oferta d’instal·lacions, el que ha facilitat que la gelateria Luciano Mancuso obri coincidint amb l’arribada de la calor.
Aquest nou local gastronòmic està a peu de carrer i aproparà a Reus la gastronomia argentina amb productes de quilòmetre 0. El creador d’aquesta idea i que també dona nom a l’establiment, Luciano Mancuso, compta amb un obrador a Constantí on fabrica tots els productes que comercialitza a El Pallol.
Luciano Mancuso té gelateries a Miami Platja i Vilanova i la Geltrú
L’oferta gastronòmica destaca especialment per la cremositat dels gelats, però també per la seva varietat, ja que disposa de creacions sense gluten i sense lactosa. Igualment, sense renunciar al seu origen argentí, un dels gustos més venuts i realitzats amb més cura és el de dulce de leche. Tot i això, Luciano Mancuso també ha volgut apropar la pastisseria argentina a Reus amb ells alfajores i diferents pastissos realitzats amb receptes tradicionals.
La gelateria obrirà les portes a El Pallol de Reus avui a partir de les 16 hores i a les seves xarxes socials asseguren que les seves creacions són “gelats que tenen gust d’estiu tot l’any”. A més, Luciano Mancuso compta amb gelateries a Miami Platja i Vilanova i la Geltrú, per la qual cosa les seves creacions ja són les més adorades per milers d’amants dels gelats del territori.