El Mercat Medieval de Castellvell del Camp torna ampliant el seu espai

Destaquen la presència d'oficis, espectacles aeris i de foc, trapezistes

La segona edició del Mercat Medieval de Castellvell del Camp, que se celebrarà els dies 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre, amplia enguany tant l’espai firal com el nombre de parades. En total la fira aplegarà més d’una trentena de parades, el racó infantil i una zona d’espectacles aeris en l’àmbit comprès entre els carrers Pompeu Fabra, plaça Jacint Verdaguer, Sant Jaume i el Pati del Consultori (plaça de Maria Rosa Solé i Gaspà).

L’horari d’obertura de la fira serà el divendres, de les 18 a les 23 h, el dissabte d’11 a 23 h, i el diumenge, d’11 a 22 h. La restauració romandrà oberta fins més tard de l’hora de tancament si la situació ho requereix. Entre les novetats d’enguany destaquen la presència d’oficis, espectacles aeris i de foc, trapezistes, una exposició sobre tortures de l’època medieval o campionats de tir amb arc.

El II Mercat Medieval s’inaugurarà, el divendres 30 de setembre, a les 19 h, a càrrec de l’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, acompanyat de representants de l’Associació Cultural Reus Medieval i de regidors i regidores del consistori.

A la roda de premsa de presentació, l’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, ha destacat que l’ampliació de l’espai firal i l’increment del nombre de parades i d’atraccions  permetrà “consolidar el mercat com una de les fires medievals més rellevants d’aquesta temàtica del Camp de Tarragona i de Catalunya”.

El regidor de Cultura, Jordi Jové, ha assenyalat que el mercat medieval “és una de les apostes importants de l’Ajuntament per situat Castellvell com un municipi referent al territori per la seva oferta cultural”. Al seu torn, Antonio Gesalí i Alejandro Yeste, de l’Associació Cultural Reus Medieval, han agraït el suport de l’Ajuntament i han posat l’accent en els atractius i la varietat de parades que el visitant trobarà aquest any.

L’organització espera repetir o fins i tot superar la xifra de les prop de 6.500 persones que van visitar la fira medieval l’any passat.