Junts per Reus obrirà una nova oficina exterior de Redessa

Es tractarà d’una oficina pròpia dedicada exclusivament a l’atracció d’inversions estrangeres i de talent

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha anunciat que quan sigui alcaldessa obrirà una oficina exterior de Redessa. Es tractarà d’una oficina pròpia dedicada exclusivament a l’atracció d’inversions estrangeres i de talent, la internacionalització i el reforçament de les relacions comercials amb l’exterior.

«Des de Redessa ja estem fent una tasca proactiva per a la implantació d’empreses internacionals a Reus. En els últims temps hem intermediat amb ACCIÓ i hem establert contactes amb empreses amb seu a Rússia, als Estats Units, la Xina, Portugal, Xipre o Ucraïna. Però volem anar més enllà. És per això que anuncio que quan sigui alcaldessa crearem una oficina exterior pròpia», ha explicat Pallarès, que actualment és consellera delegada d’aquest centre empresarial.

 

La captació d’inversions i d’empreses es focalitzaria entorn d’start-ups, el sector tecnològic i l’agroalimentari, d’acord amb les apostes de Redessa i el Hub Foodtech & Nutrition. «L’oficina exterior que crearem ve a ser una continuïtat i un pas més en la feina que ja estem fent», ha comentat. I ha recordat que ja s’ofereix des d’aquest mandat un nou servei de softlanding, per fer l’acompanyament en tots els àmbits a les empreses que es volen establir a la ciutat.

Ho ha anunciat aquest dimecres en el transcurs d’un diàleg públic amb la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert (2021-2022), Victòria Alsina, que ha tingut lloc al Castell del Cambrer amb el títol de ‘Reus, París i Londres. El paper de Reus al món’. L’acte ha servit per reivindicar la feina feta per la consellera en l’àmbit de les relacions internacionals i repassar els principals desafiaments i reptes de Catalunya i les seves ciutats en el tauler mundial.