La Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig, a punt

El programa festiu incorpora espectacles per a tots els públics

Tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig que tindrà lloc del 28 de setembre al 2 d’octubre. En total són una trentena d’actes organitzats per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i per les entitats culturals, festives i esportives del municipi.

Tot i que s’han programat alguns actes previs, les festes començaran oficialment aquest dimecres 28 d’octubre amb el pregó a càrrec de Glòria Savall Solé, una mont-rogenca molt vinculada amb el teixit associatiu local. Aquest acte tindrà lloc a Parc Maria Martori a partir de les 20 h i comptarà posteriorment amb l’actuació del duet Tina & Joe i el repartiment de coca i cava.

El programa festiu incorpora també espectacles per a tots els públics; joves, adults i públic familiar, tal com ha destacat la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Francis Ortiz, que també ha volgut remarcar la implicació de les entitats per fer possible la festa i que aquesta sigui molt participativa.

Destaca el concert jove del dissabte 1 d’octubre que comptarà amb tres formacions musicals de primer nivell dels Països Catalans, com són Smoking Souls, Pupil·les i Itaca Band, que actuaran a la Carpa de les Festes (ubicada entre el camp de futbol municipal i l’institut) amb entrades anticipades a 10 euros a la web www.bandarragroup.com.

Pel públic familiar també hi haurà espectacles, en aquest cas el tribut musical al Rei Lleó De Simba a Kiara que es podrà veure a la Carpa de les festes la tarda del diumenge 2 d’octubre a les 18.30 h. Cal fer reserva d’entrada gratuïta a la web www.entrapolis.com.

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha destacat en la presentació del programa festiu l’aposta ferma amb una important dotació pressupostària, ja des de l’any passat, per potenciar aquestes festes. Així mateix, ha explicat que s’ha instal·lat, de nou, una carpa de festes, que permet fer més activitats i acollir els actes més multitudinaris. De fet, segons Morancho, aquesta festa té la voluntat de convertir-se en una festa major de referència a la comarca i que sigui prou atractiva per atreure també visitants d’altres localitats.