El festival CORDEVI arriba a la 5a edició al Pallars Jussà

Fins el 13 de novembre, el festival CORDEVI ha programat una sèrie d’activitats

El fil conductor del festival CORDEVI, que enguany arriba a la seva 5a edició, és el festival Vianda de la Pobla de Segur, ha obert la temporada de fires de tardor del Pallars, recuperant la total normalitat un cop superada la pandèmia.

El plat fort d’aquest inici de festival és un concert a la Lira de Tremp, a càrrec de Dani Nel·lo i el sextet de músics que han treballat amb ell des de l’inici del projecte “Los saxofonistes salvajes”. Els que comprin l’entrada al concert gaudiran d’un val de 7 euros a bescanviar en qualsevol dels establiments de Tremp que ofereix els “paquitos”, els autèntics entrepans de corder.

Fins el 13 de novembre, el festival CORDEVI ha programat una sèrie d’activitats per a tots els públics que van des de visites a explotacions i experiències gastronòmiques fins a jornades tècniques i cursos de cuina.

Les principals novetats d’aquesta edició són d’una banda, les “Viniverses” unes converses disteses amb una copa de vi a la mà per reflexionar i parlar sobre reptes individuals i col·lectius i sobre les maneres d’afrontar-los. Seran un total de tres propostes que comptaran amb música, dansa o poesia en entorns singulars del municipi de Tremp. I d’altra banda, la incorporació de PallarsClick com a plataforma de reserves i venda d’entrades, en una aposta clara pel suport a les empreses locals.

Tota la informació sobre el programa a www.festivalcordevi.cat