El Consell de Barri de l’Eixample Platja es reuneix per encarar les obres de la Rambla Jaume I

L’alcalde va presidir aquesta primera trobada presencial després de la pandèmia i va destacar l’aposta per la proximitat i la transparència

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Consell de Barri de l’Eixample es va reunir ahir dimecres al vespre per encarar els reptes que suposaran les obres de remodelació de la Rambla Jaume I, que es preveu que comencin a finals de gener.  

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va donar la  benvinguda a aquesta primera trobada presencial del Consell des de l’inici de la pandèmia i va destacar que la  proximitat i  la transparència són dos dels valors que l’equip  de govern vol que es facin presents en totes les seves actuacions. 

El regidor d’Obra Pública, Enric Daza, i  l’arquitecte municipal Víctor Pujol van presentar el projecte de transformació urbana de la rambla i van informar del procés de comunicació que acompanyarà les diferents fases de les obres, que inclou l’habilitació d’espais de participació per tal que veïnat, comerciants i activitats econòmiques tinguin un canal fluid i directe amb l’Ajuntament.  

La reunió també va servir per tractar d’altres temes d’interès pel barri i per donar resposta a la necessitat d’un local per l’associació veïnal. Per atendre aquesta reivindicació històrica, l’Ajuntament de Cambrils posarà a disposició de l’entitat les dependències de l’antiga televisió, ubicades al mateix edifici de la ràdio municipal, al passatge Rambla Jaume I. Els antics estudis, que es convertiran en un punt de trobada i d’activitats pel veïnat, també donaran cabuda a l’Agrupament Escolta Gent de Mar.