Torna el Festival de la Infància de Vic amb una nova zona de tallers i activitats

L’Eixample Morató acollirà tallers i activitats fins al 4 de gener i el recinte firal es convertirà en “Un Gran Teatre” familiar del 27 al 30 de desembre

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Vic recupera el Festival de la Infància, que torna renovat, i s’amplia cap a la plaça dels Màrtirs. La nova ubicació acollirà els tallers i activitats del Festival fins al 4 de gener. Paral·lelament, el recinte firal es convertirà del 27 al 30 de desembre en “Un Gran Teatre” on s’hi representaran espectacles pel públic més familiar.

El recinte firal disposarà de dos espais: el Teatre Gran i el Teatre Petit. El Teatre Gran oferirà espectacles familiars adreçats a infants de fins a 12 anys, a les 5 i a les 7 de la tarda; i el Teatre Petit acollirà espectacles recomanats per a infants de fins a 5 anys, a les 4 i a les 6 de la tarda.

El preu per accedir als diversos espectacles serà de 3 euros o la meitat (1,5 euros) en el cas de les famílies nombroses, monoparentals o persones jubilades. Cal comprar l’entrada anticipada a www.vicfires.cat o a través de l’aplicació mòbil VicFires, disponible per a sistemes IOS o Android.

L’Eixample Morató, zona de tallers i activitats del Festival de la Infància

La plaça dels Màrtirs acollirà activitats i tallers per dinamitzar una zona comercial que té l’objectiu de convertir l’Eixample Morató en “espai family friendly”, tal com assegura la regidora de Promoció econòmica, Comerç i Cultura, Bet Piella. Una iniciativa que va en consonància amb una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius de l’any passat per promoure el comerç i activar els locals comercials tancats en aquest punt de la ciutat.

Fins al 4 de gener, a la plaça dels Màrtirs, es podrà gaudir de tallers i activitats lúdiques gratuïtes de temàtica nadalenca i amb una clara aposta per promoure l’economia circular i la sostenibilitat. A més, els dies en què hi hagi tallers i activitats es comptarà amb un Mercat de Nadal.

Per la seva banda, el regidor de Fires i Mercats, Titi Roca, subratlla que el renovat Festival de la Infància s’esponja al màxim, tant en espais com en dates, per poder oferir una programació segura i atractiva per afavorir la participació del públic familiar.

Tallers i activitats del Festival de la Infància i Mercat de Nadal a la plaça dels Màrtirs

  • Jocs gegants: Jocs del món. 11 de desembre. D’11 del matí a 1 del migdia.
  • Taller de decoració de bastons. 18 de desembre. De dos quarts d’11 del matí a dos quarts de 2 del migdia.
  • Concert de Nadal amb la Coral Brusquina. 18 de desembre. De 12 a 1 del migdia.
  • Taller de postals i guarniments. 23 de desembre. De dos quarts de 5 a dos quarts de 7 de la tarda.
  • Taller de ninots de neu. 24 de desembre. D’11 a 1 del migdia.
  • Taller de bossa de caramels, esperant els Reis d’Orient. 28 de desembre. D’11 a 1 del migdia.
  • Jocs gegants: Medevàlia. 30 de desembre. De dos quarts de 5 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre.
  • Taller de fanalets i forja i Patge reial. 3 de gener. D’11 a 1 del migdia / 4 de gener. De dos quarts de 5 a dos quarts de 7 de la tarda.