La Biblioteca de Cambrils obre els clubs de lectura infantil i juvenil

Els clubs de lectura es troben un cop al mes entre octubre i maig

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha obert les inscripcions dels clubs de lectura infantil (alumnes de 5è i 6è de primària) i juvenil (alumnes a partir de 1r d’ESO). Les persones que es vulguin inscriure a l’activitat o necessitin més informació poden escriure al correu bib@cambrils.cat o trucar a la biblioteca (977363495). 

Els clubs de lectura es troben un cop al mes entre octubre i maig per comentar el llibre llegit. Aquestes sessions, dinamitzades per les bibliotecàries Rosanna Andreu i Eva Ferré, formen part del Pla de Lectura, juntament amb altres activitats com les sessions de contes dirigides a diferents franges d’edat.  

Entre les activitats literàries programades per la biblioteca aquest mes d’octubre, hi ha una presentació d’un llibre, una conferència, una sessió de contes i un taller d’enigmes. El divendres 21 d’octubre a les 20 hores l’escriptora Margarida Aritzeta presentarà el llibre “Una taca de sang” de Rosana Andreu al Centre Cultural, i el dimecres 26 d’octubre a les 18 hores, la professora Carme Rubio oferirà la conferència “Què vol dir ser una Laura” sobre la novel·la escrita “La ciutat dels Sants” de Miquel Llor, en el marc del projecte Clàssics Catalans.  

Per altra banda, el taller d’enigmes de Josep Maria Ibarra arribarà a la biblioteca de Cambrils el 21 d’octubre a les 18 hores per apropar el món de la criptografia i els missatges secrets a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys (inscripcions a bib@cambrils.cat) i el Punt BiblioJove s’instal·larà a l’Ateneu Juvenil el dimecres 19 d’octubre de 17 a 19 hores per acostar la lectura al jovent. A més, l’exposició “Joan Fuster: una vida il·lustrada” es podrà visitar del 17 d’octubre al 5 de novembre al Centre Cultural amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat i la col·laboració del Servei Local de Català.  

Finalment, pels infants més petits, el 25 d’octubre a les 18 hores torna L’hora del conte amb la sessió “Castanyes i bolets, carbasses i barrets”, pensada per nens i nenes a partir de 3 anys, a càrrec d’Íngrid Domingo, dins de la programació de la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic.