Cambrils aprova el pla d’actuacions del curs 2021-2022

L’alcalde de Cambrils ha presidit la sessió, que s’ha portat a terme aquest matí a l’Ateneu Juvenil

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Comissió Representativa Institucional del Pla Educatiu d’Entorn de Cambrils s’ha reunit avui a l’Ateneu Juvenil per aprovar les memòries de les activitats del curs 2020-2021 i el pla anual d’actuacions del curs 2021-2022.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Educació, Ingrid Duch, han donat la benvinguda als membres de la comissió, formada per personal tècnic de diferents departaments de l’Ajuntament de Cambrils i de la Generalitat de Catalunya,  a més de les direccions dels centres educatius cambrilencs. Per la seva part, la vicepresidenta de la comissió, Olga Fernandez, en representació de la Generalitat de Catalunya, ha agraït la implicació de l’Ajuntament i de la comunitat educativa.

Entre les actuacions realitzades el curs passat destaca el taller de tècniques d’estudi assistit amb component lúdic i motivador realitzat per la Fundació Pere Tarrés per l’alumnat de 1r i 2n d’ESO amb perfil d’abandonament prematur del sistema educatiu i per l’alumnat de cicle mitjà de primària (3r i 4t) com activitat extraescolar als centres docents  públics del municipi.

També s’ha ofert el Servei d’atenció al Poble Gitano d’AGIPCAT; els tallers “Créixer en família” de la Generalitat; el programa mediambiental “Esmorzar sostenibles” de Cel Rogent; el seminari de creativitat, comunicació corporal  les escoles de Jordi Ros, i els tallers de l’autor i la il·lustradora del llibre “El quadern de l’avi”.

A més, enguany s’han reforçat els casals d’estiu “l’Estiu d’En CAM” i “L’Estenedor” amb el treball conjunt dels departaments de Benestar, Inclusió, Educació, Joventut i Esports de l’Ajuntament.

Els  Plans Educatius  d’Entorn són una proposta de cooperació educativa entre el Departament  d’Educació de  la  Generalitat  i  les  entitats  municipalistes,  amb  el  suport  i col·laboració d’altres departaments, que tenen com objectiu aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat  i  contribuir  a  la  cohesió  social  mitjançant  l’equitat,  l’educació  intercultural,  el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana.