El petit de cal eril omplirà de música el teatre principal

El concert tindrà lloc aquest diumenge 13 de desembre a les 18 hores

El Petit de Cal Eril actuarà, diumenge 13 de desembre a les 18 hores, al Teatre Principal. Un dels noms més inquiets de la música del país durà els espectadors a descobrir l’energia fosca.

L’expansió accelerada de l’univers no s’explica sense la presència d’una misteriosa energia fosca, que s’intueix que ha d’existir però que ningú no ha pogut percebre mai. L’artista presentarà un recull de cançons que travessen el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable.

Les localitats estan a la venda a través del canal on line www.valls.cat i a la taquilla del Teatre Principal de Valls el divendres de 12 a 13:30 hores i el mateix dia de l’actuació una hora abans de que comenci el concert. Per a qualsevol dubte o retorn de les entrades, es pot contactar amb les taquilles del teatre a través del correu electrònic taquillateatres@valls.cat.

#Cultura Segura

Els Teatres de Valls disposen de diverses mesures de protecció per tal de garantir un desenvolupament segur de l’activitat teatral, tant per als espectadors com per al personal, artistes i companyies. L’ús de mascareta serà obligatori en tot moment i en tots els espectacles. Els espectadors hauran d’aplicar-se gel hidroalcohòlic en el moment d’entrar al recinte i es demanarà evitar tocar els elements comuns en tot moment.

També es prega als visitants que facin ús d’entrades en dispositius electrònics, evitant-ne l’ús en paper, així com que arribin amb suficient antelació als teatres per tal de fer un accés esglaonat, de la mateixa manera que es demanarà una sortida ordenada i progressiva de les sales, d’acord amb el personal dels teatres. A l’accés es farà control de temperatura.

Recordem que l’espectacle està programat per diumenge, així que encara està afectat pel confinament perimetral i l’entrada no serveix de justificant per la mobilitat entre municipis.