Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Fet a la Conca gestionarà la botiga del Sindicat de Vinyaters de Montblanc

Avatar photo

S’hi comercialitzaran, entre altres productes, vins, caves, licors, pastisseria, formatges, olis, melmelades o embotits elaborats i produïts a la Conca de Barberà

La cooperativa de productors i elaboradors de productes agroalimentaris Fet a la Conca assumirà, a partir del dissabte dia 14, la gestió de la botiga emplaçada al Sindicat de Vinyaters de Montblanc. Fet a la Conca pren el relleu a la Cooperativa de Sarral, que durant els darrers anys ha dut a terme la gestió d’aquest espai municipal “amb molta cura i professionalitat” apuntava l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, mentre agraïa la seva col·laboració.

 

Fet a la Conca, una cooperativa formada per disset socis de la Conca de Barberà, va ser fundada l’any 2018 amb la “voluntat de promoure la producció agroalimentària de la Conca de Barberà i, a la vegada, donar a conèixer la nostra comarca com a territori destacat en el marc del cultiu, la producció i la comercialització de productes agraris de gran qualitat” apuntava Joan Cartanyà, president de Fet a la Conca.

 

En l’actualitat Fet a la Conca disposa d’una botiga física emplaçada en el conjunt del monestir de Santa Maria de Poblet i també comercialitza els seus productes a través de la seva pàgina web. “Feia temps que buscàvem instal·lar-nos a Montblanc, però la pandèmia va fer que el projecte s’aturés. Ara estem molt contents per fixar la nostra activitat a Montblanc, una tasca que compartirem amb l’altra botiga física situada a Poblet” apuntava Cartanyà.

 

A la botiga del Sindicat de Vinyaters de Montblanc s’hi comercialitzaran vins, caves, licors, vermuts, cerveses, pastisseria, formatges, vinagres, olis, melmelades, olives, condiments, embotits, mel, fruits secs, tòfona i safrà elaborats i produïts a la Conca de Barberà.

 

En el decurs dels pròxims mesos Fet a la Conca traspassarà les oficines i magatzem a la seu del Sindicat “volen agrair a Concactiva i també al Consell Comarcal de la Conca l’ajut i el suport rebut des del 2018” apuntava Joan Cartanyà mentre recordava que, actualment i des de la creació de la Cooperativa aquesta ha estat emplaçada a les oficines de Concactiva.

 

L’obertura al públic de la botiga tindrà lloc dissabte després d’un petit acte intern que comptarà amb la participació dels socis de la cooperativa i les autoritats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × 4 =

Notícia anterior

Més de 250 alumnes de Reus participen al Tots Dansen

Notícia següent

Disminueixen les queixes veïnals de convivència i civisme a l’Hospitalet

Notícies relacionades