S’escapa de la presó, intenta tornar a robar i agredeix a uns policies

La Policia Local va detectar en el procés d'identificació que havia fugit del Centre Penitenciari el 21 de novembre

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Pla general d'agents de la policia nacional durant la detenció d'un dels membres de la trama acusada de defraudar en el lloguer d'apartaments per empadronar estrangers.

Agents de la Policia Local han detingut a un home de 31 anys, que s’havia escapolit del centre penitenciari i va agredir a diversos agents policials i que està sent investigat a més per la presumpta comissió d’un robatori amb força en un establiment de la ciutat.

Segons han informat fonts policials, els fets es van produir dijous passat, al voltant de les 04.05 hores, quan es va rebre un avís al telèfon d’emergències 1-1-2 que informava del trencament de la porta d’un establiment d’hostaleria al carrer Pujat San Miguel.

Mentre un dels vehicles de la Policia Local que va arribar al lloc va verificar la seguretat del local i va comprovar que la posada de l’entrada a l’establiment Autoservei Anyssa estava fracturada, un altre va realitzar una cerca per la zona i va localitzar en els voltants a un home amb actitud “esquiva i fugissera”.

En observar aquest que els agents s’interessaven per l’adreça que prenia, l’home va sortir fugint, però va ser interceptat al carrer Alvar Fáñez, on se li va demanar la seva documentació personal i se li va realitzar un escorcoll de seguretat. Els agents van localitzar entre les seves pertinences un tornavís amb signes de desgast recent.

Després de negar-se en reiterades ocasions a ser identificat i insultar als agents, va ser acompanyat a dependències policials per a la seva correcta identificació, i per estar presumptament involucrat, i mancant recaptar proves, en un presumpte robatori amb força.

En aquest instant, l’home va adoptar una actitud defensiva, començant a agredir als policies, que van procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat.

Durant el procés d’identificació i ingrés en calabossos la Policia Local va detectar que aquest home es trobava escapolit del Centre Penitenciari de Burgos des del passat dia 21 de novembre.