Dos nois de 22 violen una nena de 14 anys als banys d’un supermercat

En sortir de l'establiment, els dos nois van treure un ganivet i van obligar la víctima a seguir-los a un altre lloc on van tornar a agredir-la sexualment

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut dos homes de 22 anys acusats de violar una menor de 14 anys en els banys d’un supermercat i després fer-ho un altre cop en una altra localització.

 

Els fets van succeir la tarda del passat dimarts, 21 de març, en un supermercat del barri El Pla de la ciutat d’Alacant. Fonts policials expliquen que els dos agressors haurien agredit sexualment la menor als banys del supermercat.

 

Després, van amenaçar-la a punta de ganivet i van obligar-la a anar cap a la zona del Castell de Santa Bàrbara, on van tornar a agredir-la sexualment. Segons indica el diari ‘Información’, després dels fets la mateixa víctima va acudir a l’hospital.

 

Allà, la nena va explicar els fets i el personal del centre va contactar la policia. La Policia Nacional va iniciar la investigació i va localitzar i detenir els dos acusats, dos nois de 22 anys que es troben a la Comissaria Provincial d’Alacant.