Una nena de 12 anys apunyala al seu pare per evitar que estrangulés a la seva mare

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional investiga un presumpte cas de violència masclista succeït aquesta matinada en un pis d’Elda (Alacant) en què un home ha intentat estrangular la seva parella, una dona de 45 anys, després d’haver colpejat al cap i una filla, de 12 anys, l’hauria apunyalat per defensar-la.

L’home, de 61 anys, presenta ferides per arma blanca a l’esquena i està ingressat, en qualitat de detingut, en un centre hospitalari, mentre que la dona, originària del Brasil, també es troba hospitalitzada per contusions i traumatisme al cap.

En principi, tots dos amb pronòstic reservat, segons han assenyalat fonts coneixedores de el cas.

La petita és “imputable al tenir menys de 14 anys” i ha estat ingressada en un centre de menors de protecció, han informat fonts policials. El succés s’ha produït cap a les dues de la matinada arran d’una discussió de la parella per motius encara sense aclarir.

L’home ha colpejat al cap a la dona amb un objecte metàl·lic, al semblar una caixa de cabals. A conseqüència del cop, la víctima de l’agressió ha caigut a terra semiinconscient i, llavors, ell ha intentat estrangular-la. Els fets han passat en presència de dues filles de tots dos, que han tractat sense èxit de separar el pare de la seva mare.