Aitona actualitza la senyalització horitzontal i vertical del municipi

  S’habilitaran noves places d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda i una nova zona d’estacionament de vehicles regulat amb limitació horària

  Nova senyalització a Aitona. Imatge cedida per l'Ajuntament d'Aitona

  Aquest mes de juliol l’Ajuntament d’Aitona ha iniciat els treballs d’actualització de la senyalització viària horitzontal i vertical en diferents punts del municipi. Aquesta actuació té com a objectiu incrementar la seguretat viària de vianants i conductors i millorar la mobilitat i l’estacionament a la vila.

  Així, entre les tasques que s’estan executant hi ha l’habilitació de noves places d’estacionament de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda i la disposició de noves places d’estacionament de vehicles regulades amb limitació horària.

   

  Nou sistema d’estacionament de vehicles regulat amb limitació horària

  En el cas de les places d’estacionament de vehicles regulades amb limitació horària, aquestes se senyalitzaran i entraran en vigor pròximament. La pintura identificativa serà de color rosa i s’habilitaran en diferents zones d’Aitona per tal de resoldre els problemes d’estacionament que l’Ajuntament ha detectat al municipi.

  Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, fa una crida als veïns i veïnes a col·laborar en el respecte i compliment d’aquest nou sistema i avança que “amb aquesta mesura l’equip de govern volem millorar la mobilitat i la circulació segura pel nostre municipi i augmentar la rotació de vehicles per cobrir les necessitats d’aparcament existents”.

  Així, per exemple, a partir d’ara els carrer Major, Pou, Sant Gaietà i Moreria seran d’una sola direcció. En aquest sentit, cal destacar també que l’Ajuntament ha habilitat recentment un nou terreny per a estacionar a la zona del Poliesportiu Municipal.

  A més, abans de la implementació d’aquest nou model el consistori distribuirà entre els veïns i veïnes un disc horari personalitzat amb la imatge d’Aitona, on s’hi podrà indicar en el moment de l’estacionament l’hora d’arribada i la fi de l’estacionament (el termini d’estacionament serà de 20 minuts). Aquest disc horari es podrà passar a recollir al mateix Ajuntament, i només s’entregarà un disc horari per vehicle.